Снимка gigarama.ru/notredame/Всички картини от катедралата на Нотр Дам ще бъдат пренесени

...
Снимка gigarama.ru/notredame/Всички картини от катедралата на Нотр Дам ще бъдат пренесени
Коментари Харесай

Картини от Нотр Дам ще бъдат пренесени в Лувъра

Снимка gigarama.ru/notredame/

Всички картини от катедралата на Нотр Дам ще бъдат пренесени в Лувъра в петък, 19 април. Това заяви министърът на културата на Франция Франк Риестер за радиостанцията RTL, предава TACC, представена от Фокус . „ Предполага се, че всички картини, които към момента остават в храма, ще бъдат превозени от Нотр Дам до Лувъра. Те ще бъдат почистени от сажди и прахуляк, ще бъде отстранена непотребната влага.

Ще бъдат съхранявани в подобаващи условия, тъй че да се пристъпи към реставрацията им “, увери министърът. Министърът изясни, че огромни картини остават вътре в Нотр Дам, защото пожарникарите не са съумели да ги изнесат. Риестер обаче увери, че те не са потърпевши от пламъците, а единствено от дима.В умозаключение културният министър на Франция акцентира, че пожарът е „ предизвикал минимални вреди на творбите на изкуството в катедралата “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР